Cityleague Zwolle 2019

Kom kennismaken met Ultimate Frisbee tijdens de zesde editie van de Cityleague Zwolle op 21 en 28 mei en 4 juni.

Bluefingers Ultimate Frisbee nodigt je uit om kennis te maken met de frisbeesport tijdens de Cityleague 2019 in Zwolle.

Je gaat de basisprincipes van de sport leren op de eerste avond, waarna er vriendschappelijke potjes tussen de teams gespeeld worden. Op de volgende twee avonden zullen er wedstrijden gehouden worden, waarin gestreden wordt om de felbegeerde Cityleague bokaal.

Vorm een team samen met vrienden, buren, familie, collega's, kennissen, medestudenten en schrijf je in! Heb je nog geen team? Geen nood, dan gaan wij je aan een leuk team helpen.

 

Wat krijg je?

  • een introductietraining
  • 3 gezellige en sportieve avonden
  • een originele Bluefingers frisbee

Wat kost het?

  • € 15 (of € 5 als je al een frisbee hebt)

Wanneer en waar?

  • drie dinsdagavonden: 21 en 28 mei en 4 juni van 19:15 - 21:15u

  • we spelen op sportpark Marslanden, waar je ons hier kan vinden.

 Wat heb je nodig?

  • outdoor sportschoenen, het liefst voetbalschoenen om uitglijden te voorkomen

  • comfortabele sportkleding

  • een waterfles 

 

Je kan ons ook vinden op Facebook voor het laatste nieuws.

Voor vragen kan je altijd mailen naar info@bluefingersultimate.nl.

 

 


Over ons

Bluefingers Ultimate is een enthousiaste frisbeevereniging uit Zwolle. Trainen (voor dames en heren samen) gebeurt één keer per week op de dinsdagavond. In de zomer wordt er buiten getraind op het grasveld van Sportpark de Marslanden in Zwolle. In de winter wordt er afwisselend buiten en in een grote sportzaal getraind.

Sinds april 2016 kennen de Bluefingers naast een trainingsgroep voor volwassenen ook een trainingsgroep voor de jeugd. De volwassenen-trainingsgroep (15+) bestaat voornamelijk uit twintigers en dertigers. De jeugdtrainingsgroep is gericht op jongens en meisjes van 8-14 jaar. Voor de jeugd worden regelmatig landelijke jeugdspeeldagen georganiseerd waar kinderen met en tegen andere jeugdspelers wedstrijden spelen.

De volwassen Bluefingers doen mee aan de landelijke indoor-, outdoor- en mixed-competities. De competities bestaat elk uit 3 of 4 speeldagen waarop in divisies op diverse niveaus wedstrijden worden gespeeld. Op één competitiedag wordt tegen 3 of 4 teams gespeeld waarna het beste team promoveert naar een divisie hoger en het onderste team degradeert naar een divisie lager. Naast deelname aan de competitie, doen veel enthousiaste spelers mee aan diverse toernooien in binnen- en buitenland.

Behalve training en competitie is er de jaarlijkse Cityleague, waarbij mensen in een paar dinsdagavonden kennis kunnen maken met ultimate, middels een kleine frisbeecompetitie. Ook kennen de Bluefingers hun eigen outdoor-frisbeetoernooi, genaamd The Blues.

De Bluefingers hebben een bestuur en diverse commissies die de club draaiende houden. Naast de trainingen en competitie is de vereniging actief bezig met sociale activiteiten zoals quizavonden, dagjes uit en weekenden weg.